Werkvoorbereider Kortlopende Projecten Werktuigbouwkunde

Werkvoorbereider Kortlopende Projecten Werktuigbouwkunde Nieuwkuijk 40 uur (minder uren is uiteraard in overleg mogelijk)

Werkvoorbereider Kortlopende Projecten (W-installaties)


Zo ziet je werk eruit

Als werkvoorbereider binnen het team Kortlopende Projecten bij Van Delft Installatiebeheer ben je de spin in het web. Je bent werkzaam voor vaste klanten, welke variëren van woningbouwverenigingen, aannemers (veel vaste) tot zorginstellingen en van kantoorpanden tot lichte industrie.

Jouw functie kent een diversiteit aan werkzaamheden. Jij bent samen met een projectleider verantwoordelijk voor de kwaliteit, planning, uitvoering en financiële voortgang van het project (voornamelijk utiliteit gerichte projecten). Jouw werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het mee begeleiden van projecten van A tot Z, het onderhouden van contacten met de opdrachtgever voor wie jij een aanspreekpunt bent, het maken (kleine) calculaties en offertes, het bezoeken van bouw- en werkvergaderingen, het opstellen van detailplanningen en het aansturen van onderaannemers en circa 6 monteurs.

In deze functie werk je in teamverband met meerdere werkvoorbereiders en projectleiders van verschillende disciplines (elektra & sanitairtechniek en klimaat techniek).

Jouw kennis en ervaring

 • MBO+ niveau, affiniteit met installatietechniek en bij voorkeur van werktuigbouwkundige en regeltechnische installaties;
 • Je hebt ervaring in de functie als werkvoorbereider en je bent toe aan een volgende stap in jouw carrière.

Dit voeg je verder toe aan ons team

 • Verbindend vermogen: je zoekt actief de dialoog en samenwerking op, vindt snel je weg in de organisatie en stimuleert de verbinding tussen medewerkers onderling én met onze klanten.
 • Leergierig: je bent leergierig, staat open voor nieuwe technieken en je wilt het vak je eigen maken.
 • Klantgerichtheid: je legt makkelijk contact, stelt de klant centraal, en hebt oog voor zijn/haar wensen én voor een positief resultaat.
 • Samenwerken: je kunt zowel zelfstandig werken als in een team en daarbij zoek je actief de samenwerking met collega’s op.

Dit krijg je ervoor terug

Bij de Van Delft Groep werk je elke dag aan interessante uitdagingen. Dit doe je met leuke collega’s in een prettig en afwisselend werkklimaat, waar de deur altijd voor je open staat en waar alles bespreekbaar is. Natuurlijk profiteer je ook van uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij investeren graag in jou en je krijgt dan ook kansen om jezelf verder te ontwikkelen.

Hier kom je te werken

Bij de Van Delft Groep, oftewel: groeiend naar het leukste installatiebedrijf van Brabant! Wij adviseren, realiseren en beheren duurzame installaties in het zuiden van Nederland. Onze vijf kernwaarden spelen een hoofdrol in ons doen en laten:

 • Eenvoud: wij doen gewoon en doen het gewoon goed.
 • Familie: de ander is belangrijk voor ons.
 • Humor: onze glimlach geeft duurzame energie.
 • Passie: ons enthousiasme werkt aanstekelijk.
 • Horizon: we zijn nieuwsgierig en ontdekken zo nieuwe werelden.

Jij gaat aan de slag bij Van Delft Installatiebeheer. Dit onderdeel bestaat naast jouw team Kortlopende Projecten uit de teams Beheer en Service & Onderhoud. De teams opereren afzonderlijk, maar werken op bepaalde terreinen ook nauw samen en gaan gezamenlijk voor het beste eindresultaat.

Interesse?

Solliciteer direct door het online sollicitatieformulier hiernaast in te vullen. Heb je nog vragen? Bel ons via 073-5186600 of mail je vraag naar sollicitatie@vandelftgroep.nl.

Delen via

Wil jij hier werken? Vul dit formulier in!

* verplichte velden
Persoonlijke gegevens Kennis en ervaring Motivatie Wensen

Uw persoonsgegevens gebruiken wij uitsluitend voor de sollicitatie. Lees de privacystatement voor meer informatie.