Projectteamleider W-installaties Utiliteit

NIEUWKUIJK

 

}

32-40 UUR

 

Projectteamleider W-installaties Utiliteit

NIEUWKUIJK

}

32-40 UUR

ZO ZIET JE WERK ERUIT

Van Delft Groep is ter uitbreiding van ons team op zoek naar een ervaren projectteamleider.  Ben jij een ervaren, proactieve en ondernemende teamleider? Krijg jij energie van het coördineren en realiseren van uiteenlopende grote utilitaire projecten? Ga jij samen met jouw team voor kwaliteit en wil jij daarom altijd het beste uit de dag halen? En wil jij bij het leukste installatiebedrijf van Brabant werken? Dan komen wij graag met jou in contact!

MEER INFORMATIE

 

ZO ZIET JE WERK ERUIT

Van Delft Groep is ter uitbreiding van ons team op zoek naar een ervaren projectteamleider. Ben jij een ervaren, proactieve en ondernemende teamleider? Krijg jij energie van het coördineren en realiseren van uiteenlopende grote utilitaire projecten? Ga jij samen met jouw team voor kwaliteit en wil jij daarom altijd het beste uit de dag halen? En wil jij bij het leukste installatiebedrijf van Brabant werken? Dan komen wij graag met jou in contact!

MEER INFORMATIE

 

KENNIS EN ERVARING

KENNIS EN ERVARING

Als projectteamleider werk je in wisselende project- en bouwteams aan uiteenlopende grote utilitaire projecten, voornamelijk in Noord-Brabant (scholen, zorginstellingen, hotels, logistieke gebouwen). Je coördineert en realiseert projecten (omvang tussen € 750.000 – 3.500.000,-) vanaf opdrachtfase tot en met oplevering en je bent hét aanspreekpunt voor zowel klanten als collega’s. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit, planning, uitvoering en financiële voortgang van de projecten en daarnaast weet je je teamleden binnen jouw project op een coachende manier te motiveren.

Hierbij zijn onderstaande punten van belang:

 • Je bent in het bezit van een MBO+/HBO diploma in de richting van Installatietechniek.
 • Indien je in het bezit bent van je M.I.T. of H.I.T diploma, dan heb jij zeker een voorsprong!
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie, waarin je ervaring hebt opgedaan met grote utilitaire projecten.
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B en woonachtig binnen 40 km. van Nieuwkuijk.

 

JOUW AANDEEL

JOUW AANDEEL

Met jouw reeds opgebouwde werkervaring ben jij een toegevoegde waarde bij het coördineren en realiseren van uiteenlopende projecten. Je hebt ervaring met het werken in bouwteams (pré) en krijgt energie van het coachen van je collega’s op de werkvloer. Je werkt gestructureerd, zonder oog voor detail te verliezen. Je bent gedreven en servicegericht en altijd op zoek naar klantgerichte oplossingen.

DIT KRIJG JE TERUG

DIT KRIJG JE TERUG

Werken bij de Van Delft Groep betekent werken bij een informele organisatie, die niet groter wil worden, maar wel beter! Dit doen ze in eerste plaats door op een informele manier en met respect met elkaar om te gaan. Iedereen is gelijk. Uiteraard houden we van gezelligheid (eigen bar in aanbouw!), maar nemen we ook allemaal eigen verantwoordelijkheid en houden we van ons werk. Wij zeggen dan ook: ‘prestaties leveren geeft plezier!’ Naast een passievolle werkgever, word je ook het volgende aangeboden:

 • Een direct dienstverband bij de Van Delft Groep.
 • Een uitdagende en afwisselende baan voor 32-40 uur per week (waar bijvoorbeeld 4x9 uur werken of iets later beginnen, allemaal bespreekbaar is).
 • Goede mensen willen ook goed betaald worden en dat begrijpen ze bij de Van Delft Groep. Je salaris wordt gebaseerd op basis van je leeftijd, capaciteiten en prestaties.
 • 25 vakantiedagen & 13 ADV dagen (o.bv. fulltime dienstverband).
 • Goede pensioenregeling.
 • De Van Delft Groep investeert graag in jou en je krijgt dan ook kansen om je d.m.v. een training, cursus en/of opleiding te blijven ontwikkelen.
 • Een auto van de zaak, telefoon en laptop.

 

HIER KOM JE TE WERKEN

HIER KOM JE TE WERKEN

Bij de Van Delft Groep, oftewel: groeiend naar het leukste installatiebedrijf van Brabant! Wij adviseren, realiseren en beheren duurzame installaties in het zuiden van Nederland. Onze vijf kernwaarden spelen een hoofdrol in ons doen en laten:

 • Eenvoud: wij doen gewoon en doen het gewoon goed.
 • Familie: de ander is belangrijk voor ons.
 • Humor: onze glimlach geeft duurzame energie.
 • Passie: ons enthousiasme werkt aanstekelijk.
 • Horizon: we zijn nieuwsgierig en ontdekken zo nieuwe werelden.

Je gaat aan de slag bij Van Delft Installatieprojecten. Dit onderdeel bestaat naast het team Uitvoering uit de teams Commercie en Engineering.

INTERESSE?

INTERESSE?

Solliciteer direct door het online sollicitatieformulier in te vullen.

VRAGEN?

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan contact op met Geertien Tinke.

 

 

TITEL

‘ONS ENTHOUSIASME
WERKT AANSTEKELIJK’

‘ONS ENTHOUSIASME
WERKT AANSTEKELIJK’

STAAT JOUW VACATURE ER NIET TUSSEN,
MAAR ZOU JIJ WEL GRAAG BIJ VDG WILLEN WERKEN?

STUUR DAN EEN OPEN SOLICITATIE!

Mandenmaker 18
5253 RC Nieuwkuijk

SOLLICITATIEFORMULIER


Project Teamleider W-installaties Utiliteit

Persoonlijke informatie

Motivatie

Kennis en ervaring

SOLLICITATIEFORMULIER


Project Teamleider W-installaties Utiliteit

Persoonlijke informatie

Motivatie

Kennis en ervaring

SOLLICITATIEFORMULIER


Project Teamleider W-installaties Utiliteit

Persoonlijke informatie

Motivatie

Kennis en ervaring

SOLLICITATIEFORMULIER


Open sollicitatie

Persoonlijke informatie

Motivatie

Kennis en ervaring