Servicemonteur W-installaties Woningbouw

Servicemonteur W-installaties Woningbouw Nieuwkuijk en omgeving 40 uur (minder uren is uiteraard in overleg mogelijk)

Servicemonteur W-installaties Woningbouw


Van Delft Installatiebeheer is een servicegerichte organisatie welke bestaat uit drie teams: planning, projecten en beheer. Ieder team opereert afzonderlijk van elkaar, waarbij een overlap in werkzaamheden en marktresultaat in een nauwe, onderlinge samenwerking wordt gerealiseerd.

Voor het team planning zijn wij op zoek naar een servicemonteur woningbouw. Dit planteam bestaat uit 7 kantoormedewerkers en 25 servicemonteurs en draagt zorg voor de service en het onderhoud van 4 woningbouwverenigingen, een groot bestand aan particulieren en ruim 250 utilitaire klanten op het gebied van elektrotechnische-, sanitaire- en klimaatinstallaties.

De functie
Als service monteur verricht jij zelfstandig preventieve en correctieve service- en onderhoudswerkzaamheden aan werktuigbouwkundige installaties in woningen welke onderdeel zijn van woningbouwcorporaties en de particuliere markt. Je wordt tevens ingeroosterd in consignatiediensten.

De kandidaat
Voor deze functie zoeken wij een kandidaat uit de omgeving Nieuwkuijk/Den Bosch/Tilburg met een werk-/denkniveau van minimaal MBO-niveau. Je hebt ruime ervaring als servicemonteur in de installatiebranche. Je bent in staat zelfstandig te werken en een uitstekende relatie met onze opdrachtgevers op te bouwen.

Je bezit vaardigheden als professioneel communiceren en zelfstandig opereren. Je bent betrouwbaar, flexibel, gedegen en oplossingsgericht.

Wij bieden
Wij bieden onze medewerkers een prettig en afwisselend werkklimaat, gecombineerd met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Als innovatief bedrijf stimuleren wij onze medewerkers in het volgen van cursussen.

Delen via

Wil jij hier werken? Vul dit formulier in!

* verplichte velden
Persoonlijke gegevens Kennis en ervaring Motivatie Wensen

Uw persoonsgegevens gebruiken wij uitsluitend voor de sollicitatie. Lees de privacystatement voor meer informatie.