Ontwerper,-tekenaar Werktuigbouwkunde

Ontwerper,-tekenaar Werktuigbouwkunde Nieuwkuijk 40 uur (minder uren is uiteraard in overleg mogelijk)

Ontwerper,-tekenaar W-installaties


De Van Delft Groep uit Nieuwkuijk is een totaalinstallateur welke duurzame installaties adviseert, realiseert en beheert in een groot deel van Nederland. Wij hebben alles onder één dak op het gebied van werktuigkundige en elektrotechnische installaties. Onze werkmaatschappij Van Delft Installatieprojecten BV richt zich op het adviseren en realiseren van alle gebouwgebonden installaties. Binnen Van Delft Installatieprojecten werken wij met drie teams: commercie, engineering en uitvoering. Voor het team ‘engineering’ bij Van Delft Installatieprojecten BV zijn wij op zoek naar een ontwerper/tekenaar werktuigbouwkundige installaties.

De functie en de kandidaat
Als ontwerper/tekenaar neem jij de verantwoording op je voor het volledig uitwerken van een project (discipline werktuigbouwkundig en marktsegment zorg/utiliteit). Dit houdt in dat jij in samenwerking met een senior engineer en een tekenaar komt tot een concreet installatie-ontwerp dat uitvoering gereed is.

Jouw verantwoordelijkheden zijn:

  • het vertalen van de wensen van de opdrachtgevers naar hedendaagse, praktische en uitvoerbare installatietechnische oplossingen;
  • het ontwikkelen en uitwerken van installatieconcepten en het maken van uitvoering gerede ontwerpen (tekenwerk is een onderdeel van het takenpakket);
  • je streeft een hoog kwaliteitsniveau na, zowel vakinhoudelijk als procesmatig;
  • het actief werken aan je in- en externe netwerk;
  • het volgen van actuele ontwikkelingen en deze vertaal je naar de praktijk.

Kennis en ervaring
Voor deze functie zoeken wij een kandidaat met een afgeronde technische opleiding met een HBO-denkniveau. Je hebt ervaring met programma’s als AutoCad, Revit, Vabi, Word en Excel. Je hebt als ontwerper/tekenaar ervaring in de installatiebranche en je bent in staat zelfstandig invulling te geven aan ontwerp en engineering van installaties.

Qua persoonlijkheid ben je communicatief sterk en in staat om met andere leden van een projectteam (projectleider, tekenaar, senior engineer, architect, constructeur) te overleggen. Je bent een echte teamspeler en geniet ervan om met andere leden van het projectteam samen te werken en hen aan te sturen. Je hebt affiniteit met kosten en kostenkengetallen en op basis hiervan ben je in staat om beslissingen te nemen als het gaat om installatietechnische oplossingen.

Wij bieden
Wij bieden onze medewerkers een prettig en afwisselend werkklimaat, gecombineerd met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Als innovatief bedrijf stimuleren wij onze medewerkers in het volgen van cursussen.

Delen via

Wil jij hier werken? Vul dit formulier in!

* verplichte velden
Persoonlijke gegevens Kennis en ervaring Motivatie Wensen

Uw persoonsgegevens gebruiken wij uitsluitend voor de sollicitatie. Lees de privacystatement voor meer informatie.