Monteur meet- en regeltechniek

NIEUWKUIJK

 

}

32-40 UUR

 

Monteur meet- en regeltech
-niek

 

NIEUWKUIJK

}

32-40 UUR

ZO ZIET JE WERK ERUIT

Als meet- & regeltechnicus houd jij je bezig met de complete regelinstallatie van de werktuigkundige, sanitaire en elektrotechnische installaties. Jij zorgt ervoor dat deze genoemde installaties met én zonder elkaar functioneren.
Jouw werkzaamheden bestaan globaal uit het installeren van de benodigde bekabeling en de regeltechnische componenten, het aansluiten van regelkasten, het in bedrijf stellen van complete installaties, het beheer op afstand en het verlenen van nazorg bij de overdracht naar onze collega’s die vervolgens de installatie in beheer nemen. Bij het uitvoeren van jouw werkzaamheden zorg je voor een optimale kwaliteit. Je functioneert zelfstandig of binnen een projectteam (afhankelijk van de omvang van het project).

 

 

MEER INFORMATIE

 

ZO ZIET JE WERK ERUIT

Als meet- & regeltechnicus houd jij je bezig met de complete regelinstallatie van de werktuigkundige, sanitaire en elektrotechnische installaties. Jij zorgt ervoor dat deze genoemde installaties met én zonder elkaar functioneren. Jouw werkzaamheden bestaan globaal uit het installeren van de benodigde bekabeling en de regeltechnische componenten, het aansluiten van regelkasten, het in bedrijf stellen van complete installaties, het beheer op afstand en het verlenen van nazorg bij de overdracht naar onze collega’s die vervolgens de installatie in beheer nemen. Bij het uitvoeren van jouw werkzaamheden zorg je voor een optimale kwaliteit. Je functioneert zelfstandig of binnen een projectteam (afhankelijk van de omvang van het project).

 

MEER INFORMATIE

 

 KENNIS EN ERVARING

JOUW KENNIS EN ERVARING

We vinden het vooral belangrijk dat Van Delft bij jou past en jij bij Van Delft. Hierbij zijn onderstaande punten van belang:

 • Je kunt je vinden in onze kernwaarden.
 • Je gaat met respect met collega’s en klanten om.
 • Je bent woonachtig in/vlakbij Brabant (daar zitten bijna al onze klanten).
 • Je hebt MBO werk- en denkniveau.
 • Ervaring met meet- en regeltechniek is een pre, maar niet noodzakelijk (wel genoeg elektrotechnische kennis).

JOUW AANDEEL

JOUW AANDEEL

 • Verbindend vermogen: je zoekt actief de dialoog en samenwerking op, vindt snel je weg in de organisatie en stimuleert de verbinding tussen medewerkers onderling én met onze klanten.
 • Leergierig: je bent leergierig, staat open voor nieuwe technieken en je wilt het vak je eigen maken.
 • Klantgerichtheid: je legt makkelijk contact, stelt de klant centraal, en hebt oog voor zijn/haar wensen én voor een positief resultaat.
 • Samenwerken: je kunt zowel zelfstandig werken als in een team en daarbij zoek je actief de samenwerking met collega’s op.

DIT KRIJG JE TERUG

DIT KRIJG JE TERUG

Bij de Van Delft Groep werk je elke dag aan interessante uitdagingen. Dit doe je met leuke collega’s in een prettig en afwisselend werkklimaat, waar de deur altijd voor je open staat en waar alles bespreekbaar is. Natuurlijk profiteer je ook van uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij investeren graag in jou en je krijgt dan ook kansen om jezelf verder te ontwikkelen.

HIER KOM JE TE WERKEN

HIER KOM JE TE WERKEN

Bij de Van Delft Groep, oftewel: groeiend naar het leukste installatiebedrijf van Brabant! Wij adviseren, realiseren en beheren duurzame installaties in het zuiden van Nederland. Onze vijf kernwaarden spelen een hoofdrol in ons doen en laten:

 • Eenvoud: wij doen gewoon en doen het gewoon goed.
 • Familie: de ander is belangrijk voor ons.
 • Humor: onze glimlach geeft duurzame energie.
 • Passie: ons enthousiasme werkt aanstekelijk.
 • Horizon: we zijn nieuwsgierig en ontdekken zo nieuwe werelden.

Je gaat aan de slag bij Van Delft Installatieprojecten B.V. in het team Uitvoering. Naast dit team, is er ook een team Commercie & Engineering. De teams opereren afzonderlijk, maar werken op bepaalde terreinen ook nauw samen en gaan gezamenlijk voor het beste eindresultaat.

INTERESSE?

INTERESSE?

Solliciteer direct door het online sollicitatieformulier in te vullen.

VRAGEN?

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan contact op met Geertien Tinke.

 

 

TITEL

‘ONS ENTHOUSIASME
WERKT AANSTEKELIJK’

‘ONS ENTHOUSIASME
WERKT AANSTEKELIJK’

STAAT JOUW VACATURE ER NIET TUSSEN,
MAAR ZOU JIJ WEL GRAAG BIJ VDG WILLEN WERKEN?

STUUR DAN EEN OPEN SOLICITATIE!

Mandenmaker 18
5253 RC Nieuwkuijk

SOLLICITATIEFORMULIER


Monteur meet- en regeltechniek

Persoonlijke informatie

Motivatie

Kennis en ervaring

SOLLICITATIEFORMULIER


Monteur meet- en regeltechniek

Persoonlijke informatie

Motivatie

Kennis en ervaring

SOLLICITATIEFORMULIER


Monteur meet- en regeltechniek

Persoonlijke informatie

Motivatie

Kennis en ervaring

SOLLICITATIEFORMULIER


Open sollicitatie

Persoonlijke informatie

Motivatie

Kennis en ervaring