Engineer Werktuigbouwkunde

Engineer Werktuigbouwkunde Nieuwkuijk 40 uur (minder uren is uiteraard in overleg mogelijk)

Engineer Werktuigbouwkunde


Zo ziet je werk eruit

Als engineer maak je onderdeel uit van een projectteam. Naast jou, werken er nog een tekenaar, projectleider en chef-monteur in het team. Binnen het team is samenwerking erg belangrijk. Als engineer zal jij mede verantwoordelijk zijn voor het installatietechnisch ontwerpproces van werktuigbouwkundige installaties, het overgrote deel van de door ons geïnstalleerde en geadviseerde installaties omvatten duurzame opwekking van warmte en koude. Je zal veel in teamverband werken en samen met andere leden tot ideeën komen. Op basis van kosten en kostenkengetallen maak je beslissingen over installatietechnische oplossingen. Daarnaast zie en benut je ook kansen om in het ontwerpproces gebruik te maken van nieuwe methoden en technieken (BIM, Vabi-element).

Jouw kennis en ervaring

 • je hebt HBO werk/denkniveau;
 • je hebt kennis van de werktuigkundige installatietechniek (HVAC, warmtepompen, bodemsystemen;
 • je hebt enkele jaren aantoonbare ervaring als engineer in de installatietechniek;
 • ervaring met programma’s als Vabi-elements, Excel.

Dit voeg je verder toe aan ons team

 • Samenwerken: je kunt zowel zelfstandig werken als in een team en daarbij zoek je actief de samenwerking met collega’s binnen en buiten het projectteam op.
 • Klantgerichtheid: je legt gemakkelijk contact, stelt de interne en externe klant centraal, je hebt oog voor zijn/haar wensen én voor een positief resultaat.
 • Organisatievermogen: je kunt goed organiseren, werkt planmatig en gestructureerd.

Dit krijg je ervoor terug

Bij de Van Delft Groep werk je elke dag aan interessante projecten. Dit doe je met leuke collega’s in een prettig en afwisselend werkklimaat, waar de deur altijd voor je open staat en waar alles bespreekbaar is. Natuurlijk profiteer je ook van uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij investeren graag in jou en je krijgt dan ook kansen om jezelf verder te ontwikkelen.

Hier kom je te werken

Bij de Van Delft Groep, oftewel: groeiend naar het leukste installatiebedrijf van Brabant! Wij adviseren, realiseren en beheren duurzame installaties in het zuiden van Nederland. Onze vijf kernwaarden spelen een hoofdrol in ons doen en laten:

 • Eenvoud: wij doen gewoon en doen het gewoon goed.
 • Familie: de ander is belangrijk voor ons.
 • Humor: onze glimlach geeft duurzame energie.
 • Passie: ons enthousiasme werkt aanstekelijk.
 • Horizon: we zijn nieuwsgierig en ontdekken zo nieuwe werelden.

Jij gaat aan de slag bij Van Delft Installatieprojecten. Dit onderdeel bestaat naast jouw team Engineering, ook uit de teams Projecten en Commercie. De medewerkers uit de teams opereren gezamenlijk binnen projectteams, maar ook binnen het team engineering werk je nauw samen en gaan we gezamenlijk voor het beste eindresultaat.

Interesse?

Solliciteer direct door het online sollicitatieformulier hiernaast in te vullen. Heb je nog vragen? Bel ons via 073-5186600 of mail je vraag naar sollicitatie@vandelftgroep.nl.

Delen via

Wil jij hier werken? Vul dit formulier in!

* verplichte velden
Persoonlijke gegevens Kennis en ervaring Motivatie Wensen

Uw persoonsgegevens gebruiken wij uitsluitend voor de sollicitatie. Lees de privacystatement voor meer informatie.